Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Kardinál Vlk požehná nově otevřený Azylový dům

Datum publikace24. 5. 2002, 17.00
TiskTisk

Ve středu 29.5. požehná kardinál Miloslav Vlk nově otevřený Azylový dům sv. Terezie v Praze.

Praha: Pražský arcibiskup kardinál Miloslav Vlk navštíví ve středu 29.5. nově otevřený Azylový dům sv. Terezie v Praze 8, Karlíně. V 15.00 hodin zde začne bohoslužba slova, během které bude dům slavnostně požehnán.

Po oficiální části programu si budou návštěvníci moci prohlédnout zařízení Azylového domu, který Arcidiecézní charita Praha vybudovala za 10 milionů Kč. Dům s kapacitou 39 lůžek současně disponuje charitní poradnou, poradnou pro uprchlíky a migranty a charitním šatníkem.
Nepřetržité služby Azylového domu jsou určeny všem lidem v nouzi - bez ohledu na jejich náboženské a politické přesvědční, či etnický původ.

Nový Azylový dům sv. Terezie naleznete na adrese Pernerova 20, Praha 8, Karlín.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou