Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Bible na mobilním telefonu

Datum publikace29. 5. 2002, 13.00
TiskTisk

Webová stránka www.vira.cz poskytuje službu každodenního zasílání krátkého biblického úryvku ve formě SMS.

Praha: Křesťanský web www.vira.cz uvedl do provozu novou službu: denní zasílání krátkého biblického citátu na mobilní telefony. Text citátu je vybírán z biblických čtení na příslušný den podle liturgického kalendáře a vejde se do jedné krátké textové zprávy (SMS).

Kromě 600 krátkých biblických úryvků denně, rozesílají správci tohoto webu každý týden zhruba 700 uživatelům nedělní biblická čtení s krátkými komentáři a dalších 600 e-mailů, které obsahují komentář k vybranému nedělnímu čtení ve formě 'tématu týdne'. Při zvláštních událostech je rozesíláno ještě dalších 1500 informačních e-mailů pravidelným návštěvníkům stránek.

Web www.vira.cz, který existuje od června 1998, je podle oficiálních statistik nejnavštěvovanější českou náboženskou internetovou stránkou. (http://web.navrcholu.cz/total/nabozenstvi_a_církve).

Více informací o zasílání biblického textu na mobilní telefon naleznete na adrese: www.vira.cz/sms

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou