Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Pomoc Charity v Afghánistánu

Datum publikace4. 6. 2002, 15.00
TiskTisk

V Afghánistánu panuje stále velká nouze. Aspoň částečně se snaží pomoci lidem v této asijské zemi - kromě dalších mezinárodních humanitárních organizací - také Charita.

Kábul (Afghánistán)/ZENIT: Už loni na podzim směřovala první pomoc ve formě stanů na sever Afghánistánu. Jak uvedla představitelka Charity v Kábulu Jude Barrandová, již více než 600 tisíc osob v Afghánistánu a Pákistánu obdrželo pomoc od charitních pracovníků.

Jedná se např. o 10 mobilních zubařských ordinací pro 276 tisíc pacientů či lékařské ošetření pro 9.900 podvyživených dětí. Znovu bylo postaveno přes 350 domů a obnoveno 115 studní, které umožnily dodávky vody pro více než 10 tisíc lidí.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou