Lupa
Obsah Obsah
Portál

Katolíci z USA na mírové misi v Pákistánu a Afghánistánu

Datum publikace14. 6. 2002, 19.00
TiskTisk

Zástupci katolického mírového hnutí 'Pax Christi' z USA podnikají ve dnech 9.-22.6. mírovou misi do Pákistánu a Afghánistánu.

Washington (USA)/KAP: Představitelé hnutí 'Pax Christi' z USA budou v Pákistánu jednat se zástupci katolické církve, mezi nimiž je i biskup Joseph Coutts z Faisalábádu. Společnými tématy je válka proti terorismu, akutní konflikt o Kašmír mezi Pákistánem a Indií a situace křesťanů v Pákistánu.

V Afghánistánu vede delegaci předseda 'Pax Christi' z USA, světící biskup Thomas Gumbleton. Zde delegace navštíví rodiny, které při pumových útocích ztratily své nejbližší. Dále jsou plánovány rovněž rozhovory s vládou v Kábulu.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou