Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Jáhenská svěcení v brněnské diecézi

Datum publikace19. 6. 2002, 14.00
TiskTisk

Jáhenské svěcení přijme na 3 místech brněnské diecéze celkem 9 kandidátů.

Brno: Jáhenské svěcení přijmou z rukou brněnského biskupa Vojtěcha Cikrleho v sobotu 22.6. v 9.00 hodin v katedrále sv. Petra a Pavla 3 bohoslovci brněnské diecéze z Cyrilometodějské teologické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci - Tomáš Holcner, Petr Hošek a Josef Kubeš; dále salesián Pavel Kosmák SDB a 3 kandidáti pro službu trvalého jáhenství - Petr Šplouchal, Vladimír Večeřa a Radek Mezuláník, dlouholetý redaktor křesťanského Radia Proglas, nyní člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání.

Rajhrad u Brna: Z rukou maďarského biskupa Astrika Várszegiho, pannonhalmského arciopata, přijme v sobotu 29.6. v 18.00 hodin jáhenské svěcení Beda Lubomír Kukula OSB v benediktinském klášterním kostele sv. Petra a Pavla v Rajhradě u Brna.

Třebíč: Jáhenské svěcení z rukou brněnského biskupa Vojtěcha Cikrleho přijme v sobotu 13.7. v 16.00 hodin v bazilice sv. Prokopa v Třebíči bohoslovec brněnské diecéze Marek Slatinský, který studoval na papežské Lateránské univerzitě v Římě.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou