Lupa
Obsah Obsah
Portál

První formační týden pro trvalé jáhny

Datum publikace19. 6. 2002, 17.00
TiskTisk

Formační setkání pro trvalé jáhny - první svého druhu - probíhá ve dnech 16.-21.6. v exercičním domě na Svatém Hostýně.

Svatý Hostýn: Přes 50 účastníků ze všech diecézí Čech a Moravy se sjelo do exercičního domu na Svatém Hostýně, aby se zde účastnili formačního týdne pro trvalé jáhny a jejich manželky.
Jako přednášející se na programu setkání podílejí: doc. Petr Chalupa, ThD., SDB; ThLic. Richard Machan; prof. Ctirad Václav Pospíšil, ThDr., OFM; ThLic. Mizia Cezary a PhDr.Ing. Jaroslav Filka.

Setkání se střídavě účastní také následující biskupové z Čech a Moravy: pražský arcibiskup kardinál Miloslav Vlk, olomoucký arcibiskup Jan Graubner, olomoucký světící biskup Josef Hrdlička, královéhradecký světící biskup Josef Kajnek, ostravsko-opavský biskup František Lobkowicz a brněnský biskup Vojtěch Cikrle.

Setkání bude zakončeno slavnostní mší ve svatohostýnské bazilice v pátek 21.6. v 11.00 hodin, kterou bude celebrovat arcibiskup Jan Graubner spolu s biskupem Josefem Hrdličkou.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou