Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Americký velvyslanec navštívil v Olomouci Arcidiecézní charitu a hospic

Datum publikace10. 7. 2002, 15.00
TiskTisk

Americký ambasador Craig Stapleton zavítal (8.7.) do Olomouce.

Olomouc: Americký velvyslanec zahájil v obřadní síni olomoucké radnice Letní institut pro mladé lídry, na jehož pořádání se podílí Univerzita Palackého. V programu velvyslance byla také návštěva Sv. Kopečka, Arcidiecézní charity Olomouc (ACHO) a prohlídka města.

Craig Stapleton se odpoledne setkal s ředitelem ACHO Jindřichem Suchánkem. Seznámil se s prací charity a s ředitelem ACHO hovořili o projektech, jejichž vznik byl inspirován pobytem J. Suchánka v USA.
Následovala prohlídka Vyšší odborné školy sociální Caritas - CARITAS Higher social school (vzdělávací charitní institut založený před 5 lety, určený pro pracovníky v charitních a jiných sociálních zařízeních).

Poté si Craig Stapleton prohlédl na Svatém Kopečku u Olomouce budoucí hospic a poutní baziliku.

Kontakt: Ivana Jeništová, tiskové odd. ACHO; tel: 068/522 93 36; mobil: 0604/200 283.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou