Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Arcidiecézní pouť dětí

Datum publikace11. 10. 2002, 17.00
TiskTisk

Pouť dětí na Svatou Horu u Příbrami pořádá Arcidiecézní katechetické středisko v sobotu 12.10. Pestrý program je pro malé poutníky i jejich doprovod připraven již od 9.00 hodin.

Svatá Hora u Příbrami: Arcidiecézní pouť dětí, kterou organizuje Arcidiecézní katechetické středisko (AKS) pražské arcidiecéze, se uskuteční v sobotu 12.10. na známém poutním místě Svatá Hora u Příbrami.

Program pro přijíždějící malé poutníky a jejich doprovod je připraven již od 9.00 hodin ráno.
Oficiální část programu začne v 11.00 hodin a bude věnována tématice putování, jeho smyslu a významu poutí.
Slavnostní mše, kterou bude celebrovat pražský světící biskup Karel Herbst, začíná ve 14.00 hodin. Tím bude zakončena oficiální část pouti. Pro ty, kdo se na Svaté Hoře budou moci zdržet déle, bude připraven další zábavný program.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou