Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Oslava 24. výročí papežova pontifikátu v Praze

Datum publikace15. 10. 2002, 14.00
TiskTisk

Oslava 24. výročí pontifikátu papeže Jana Pavla II. se koná v naší zemi 16.10. od 17.00 v pražské katedrále.

Praha: Slavnostní bohoslužba u příležitosti 24. výročí volby papeže Jana Pavla II. se koná ve středu 16.10. od 17.00 hodin ve Svatovítské katedrále na Pražském hradě. Tehdejší krakovský arcibiskup kardinál Karol Wojtyla byl zvolen papežem 16.10.1978.

Apoštolský nuncius v ČR arcibiskup Erwin Josef Ender bude hlavním celebrantem slavnostní mše. Bohoslužby se zúčastní rovněž biskupové českých a moravských diecézí v čele s pražským arcibiskupem kardinálem Miloslavem Vlkem a předsedou České biskupské konference olomouckým arcibiskupem Janem Graubnerem.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou