Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Svatohubertská pouť na Svatém Hostýně

Datum publikace17. 10. 2002, 10.00
TiskTisk

Myslivci z celé Moravy poputují v sobotu 19.10. na Svatý Hostýn.

Svatý Hostýn: Čtvrtá myslivecká Svatohubertská pouť se uskuteční v sobotu 19. října na Svatém Hostýně.
Program bude zahájen v 9.30 hodin žehnáním obrazu sv. Huberta. Slavnostní mši v poutní bazilice Nanebevzetí Panny Marie od 10.15 hodin bude celebrovat olomoucký arcibiskup Jan Graubner. Při bohoslužbě zazní hudba a zpěv od P. Vacka a J. Selementa v provedení trubačů Okresního mysliveckého spolku z Přerova.

Z programu:
* 12.00 - myslivecké zvyky a tradice (ukázku pasování na myslivce předvedou studenti Střední lesnické školy z Hranic)
* 12.15 - vábení zvěře
* 12.30 - ukázky výcviku pernatých dravců
* 13.30 - hudební koncert v bazilice

V průběhu celé pouti bude probíhat výstava obrazů K. Bubílka, výstavka umělecké činnosti myslivců a také bude příležitost k zakoupení mysliveckých potřeb. Jako občerstvení se budou prodávat myslivecké speciality.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou