Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

V Jámách se sejde ústřední duchovní rada skautů

Datum publikace21. 10. 2002, 11.00
TiskTisk

Zástupci všech diecézí se spolu s ústředním duchovním rádcem skautů, ostravsko-opavským biskupem Františkem Lobkowiczem, sejdou v úterý 22.10. na římskokatolické faře v Jámách (okres Žďár nad Sázavou) na pravidelném zasedání ústřední duchovní rady skautů.

Jámy: Ústřední duchovní rada skautů je tým zřízený ke službě skautům katolické církve v České republice. Snaží se jim pomáhat přípravou materiálů pro duchovní růst jednotlivých členů i pro duchovní program oddílů, nabízí informační servis a koordinuje jejich činnost. V čele rady stojí ústřední duchovní rádce. Do této funkce byl Českou biskupskou konferencí jmenován ostravsko-opavský biskup František Lobkowicz.

Na programu říjnového zasedání je např. příprava definitivního znění křesťanské skautské stezky Liliový kříž, obnovení skautského řádu sv. Václava apod.
Setkání bude zakončeno bohoslužbou v 15.30 hodin v kostele v Jámách.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou