Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Ratzinger's Key Work in Russian

Datum publikace30. 11. -0001, 0.00
TiskTisk

'Introduction to Christianity' by Joseph Ratzinger – now Pope Benedict XVI – was first published in 1968 and now it is available for the first time in Russian.Full text of the news in Czech: HERE.

Rome (I): A foreword to the Ratzinger's book was written by Metropolitan Kirill of Smolensk and Kaliningrad, chairman of the Russian Orthodox Church'sforeign department.

The Russian edition was co-financed by the international Catholic charity Aid to the Church in Need (ACN). Its head of section for relations with the Russian Orthodox Church, Peter Humeniuk, said: 'It is of utmost importance that this reference work by one of the world's most important theologians is now accessible to Russian readers… It is a step toward a better understanding for the common roots of our Churches. This is also clear from the letter the Pope has sent to Metropolitan Kirill in order to thank him for his foreword.'

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou