Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Nová služba na webových stránkách

Datum publikace30. 11. 2010, 15.15
TiskTisk

Na začátku měsíce listopadu 2010 byla na webových stránkách Tiskového střediska České biskupské konference uvedena do provozu nová služba Krátké zprávy.

Praha: Krátké zprávy upozorňují na doplňující informace k již existujícím článkům (např. dodatečně vložené přílohy, fotogalerie) nebo na dostupnost některých dokumentů, promluv či homilií. Je možné je najít na hlavní stránce tiskového střediska (http://tisk.cirkev.cz/) pod blokem 'Články'.

Hned pod krátkými zprávami je umístěn ještě blok 'Zpravodajství', který informuje o životě církve v jednotlivých diecézích. Touto cestou je možné sledovat zprávy na jednotlivých diecézních webech.

Zároveň bychom rádi připomněli službu 'Akce', která již funguje od spuštění nové verze webu. Je možné je sledovat v kalendáři na levé straně webových stránek. Slouží ke zveřejnění křesťanských pořadů z ČT, Radia Proglas, Českého rozhlasu, Tv Noe, ale také upozorňují na různé bohoslužby, přednášky, výstavy, nové knihy, časopisy. Aktuální akce je možné vidět v okénku vpravo pod liturgickým kalendářem.

Zprávy je možné sledovat také podle jednotlivých rubrik (vlevo nahoře). Upozorňujeme alespoň na některé: v rubrice 'Aktualizace' se zobrazuje souhrn 'Krátkých zpráv', v rubrice 'Témata' najdete 'Papežské cesty' s promluvami Benedikta XVI.; 'Světové dny mládeže' s informacemi o připravovaném setkání v Madridu 2011, aj. V rubrice 'Akce' již zmiňované podrubriky 'Bohoslužby', 'Pořady v médiích', 'Přednášky' a 'Ostatní' akce.

Čtenáři mohou být informováni o nově vložených článcích prostřednictvím 'Zpravodaje'. Je odesílán pravidelně 2x denně a k jeho odběru je možné se přihlásit vyplněním formuláře kliknutím na nabídku v horní části stránek tiskového střediska s definováním odběru zpráv (http://tisk.cirkev.cz/zpravodaj/)

Autor článku: Ing. Markéta Jírů
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou