Lupa
Obsah Obsah
Portál

Arcibiskup Duka navštíví dožínky v Českých Budějovicích

Datum publikace23. 8. 2011, 13.09
TiskTisk

Pražský arcibiskup Dominik Duka se 27. srpna 2011 od 15.00 hodin v Českých Budějovicích zúčastní akce 'Národní dožínky', které se každoročně konají v rámci 'Mezinárodního agrosalonu Země živitelka'.

České Budějovice - Tradičně je výstava rozdělena do jednotlivých oborových dnů. Arcibiskup Dominik Duka tak bude mít příležitost zúčastnit se „Národních dožínek ČR“ a současně také 'Dne myslivosti' a 'Dne vejce.' V rámci jednotlivých oborových dnů nebude chybět celá řada odborných seminářů, konferencí, besed, přednášek, jednání a odborných konzultací.

Slavnostní zahájení výstavy Země živitelka proběhne ve čtvrtek 25. srpna 2011 v Pivovarské zahradě za účasti prezidenta republiky Václava Klause, ministra zemědělství Ivana Fuksy a prezidenta Agrární komory České republiky Jana Veleby. V rámci slavnostního zahájení proběhne předání řady ocenění a pozornost bude věnována především tématu rozvoje venkova. Mottem výstavy je „Budoucnost českého zemědělství a českého venkova“.

V letošním roce se 38. ročník výstavy Země živitelka uskuteční ve dnech 25. - 30. srpna 2011 opět s garancí Ministerstva zemědělství a Agrární komory ČR. Jedná se o největší výstavu tohoto druhu v České republice. Výstava se věnuje celému zemědělsko-potravinářskému sektoru a již několik let je věnována pozornost tématu rozvoje venkova.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou