Lupa
Obsah Obsah
Portál

Pastorace mládeže a výzvy současné celospolečenské krize

Datum publikace22. 11. 2011, 11.01
TiskTisk

Zodpovědní za pastoraci mládeže v řeholích, laických hnutích, vysokoškolských centrech a občanských sdruženích budou na Konferenci o mládeži ve dnech 24. – 25. listopadu 2011 v Praze diskutovat s odborníky nad výzvami, které před mladé lidi klade současná celospolečenská krize.

Praha: Na konferenci vystoupí s hlavními příspěvky ministr školství Mgr. Josef Dobeš, ThDr. Miloslav Kněz, přednášející sociální nauku církve na kurzech Školy Mariany, prof. Ing. Lubomír Mlčoch, CSc., člen Papežské akademie společenských věd, a Pavel Fischer, ředitel politického oddělení Ministerstva zahraničí ČR a bývalý velvyslanec ČR ve Francii.

K účastníkům promluví i Mons. Dominik Duka, arcibiskup pražský, předseda ČBK a Mons. Jiří Paďour, delegát ČBK pro mládež. Konference se zúčastní přes 70 laiků, kněží a řeholníků z 50 různých iniciativ katolické církve, které se věnují mládeži.  

Během konference se bude připravovat i diskusní fórum mládeže s biskupy, které je plánováno na 23. až 26. února 2012 ve Žďáru nad Sázavou. Konference o mládeži je v pořadí 17. a moderuje ji Sekce pro mládež ČBK.

Bližší informace během konání poskytuje:

Mgr. Lenka Češková, maddalena.ceskova@gmail.com, mob. 733 755 891

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou