Lupa
Obsah Obsah
Portál

Vatikán podepsal úmluvy proti organizovanému zločinu

Datum publikace27. 1. 2012, 15.45
TiskTisk

Stálý pozorovatel Svatého stolce při  OSN v New Yorku, Mons. Francis Assisi Chullikat, podepsal 25. ledna 2012 jménem Svatého stolce a Městského státu Vatikán smlouvy, kterými se tento subjekt připojuje k dodržování tří mezinárodních smluv, týkajících se boje proti organizovanému zločinu.

Vatikán: Jedná se o Mezinárodní úmluvu o potlačování financování terorismu, Úmluvu OSN proti nadnárodnímu organizovanému zločinu, Úmluvu OSN proti nedovolenému obchodu s omamnými a psychotropními látkami.

Díky této ratifikaci chce Svatý stolec přispět svou morální podporou k realizaci těchto smluv. Zároveň tím Svatý stolec znovu potvrzuje svůj závazek podporovat a chránit hodnoty solidarity, spravedlnosti a pokoje mezi lidmi a národy a dodržování lidských práv.  

 

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou