Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Arcidiecézní pouť za duchovní povolání

Datum publikace2. 5. 2012, 17.24
TiskTisk

Arcibiskupství pražské ve spolupráci s duchovní správou Svaté Hory u Příbrami pořádá 5. května 2012 v bazilice na Svaté Hoře již 11. arcidiecézní pouť za duchovní povolání. Mši svatou ve svatohorské bazilice bude od 11.00 hodin slavit biskup Václav Malý.

Svatá Hora u Příbrami: Program pouti začne již v 8.30 hodin dvouhodinovou adorací za nová kněžská a řeholní povolání, na jejíž přípravě se podílí řeholní sestry z různých řeholních společenství, a během níž bude možno také přijmout svátost smíření. Následuje růženec v 10.30 hodin, na nějž v 11.00 hodin navazuje slavnostní mše svatá celebrovaná Mons. Václavem Malým.

Ve 13.00 hodin jsou všichni srdečně zváni do diskuzních skupinek zaměřených na kněžské povolání, řeholní povolání či službu ministrantů, nebo ve stejný čas na Cestu světla pořádanou Arcidiecézním centrem pro mládež. Po polední přestávce program pokračuje ve 14.30 hodin besedou s biskupem Malým a bude uzavřen v 15.00 hodin májovou pobožností k Panně Marii.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou