Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Horské klubání 2013

Datum publikace23. 4. 2013, 12.45
TiskTisk

O uplynulém víkendu, ve dnech 19. - 21. dubna 2013, proběhlo na Erlebachově boudě ve Špindlerově Mlýně setkání členů Misijních klubek. Akce je pořádaná každoročně jako poděkování dětem, které podporují misie svými aktivitami. Sešlo se 120 účastníků z 18 Misijních klubek v 7 diecézích.

Špindlerův Mlýn: Oba večery jednotlivá klubka představovala svou činnost svými slovy, nebo prezentací s fotografiemi. Program byl obohacený i divadelními scénkami ze života sv. Cyrila a Metoděje či příběhy s jinou tématikou.

V sobotu dopoledne se skupinky sešly ke společnému tvoření, soutěžení, ale nechybělo ještě ani sáňkování. Pracovní skupinky vyráběly přáníčka a různé jiné předměty pro misijní jarmarky. Odpoledne P. Jiří Šlégr, národní ředitel Papežských misijních děl, představil dětem Ugandu, a to prostřednictvím fotografií či vyprávění z nedávné misijní cesty. Společně strávený čas a slavení mše sv. byly pro účastníky povzbuzením a inspirací pro další misijní činnost.

 

(B. Březinová, PMD)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou