Lupa
Obsah Obsah
Portál

S Cestou 121 do Třeboně

Datum publikace2. 7. 2013, 17.11
TiskTisk

Cesta 121, organizace pomáhající zejm. stárnoucím kněžím, nabízí pobyt zdarma v Třeboni. Lze jej realizovat v průběhu celého roku.

Třeboň: Pobyt zdarma platí pro všechny kněze nad 65 let a jejich doprovod za podmínky, že kněz a doprovod budou ubytováni v rámci jednoho apartmánu.

Přihlásit se lze dopisem na adrese: Cesta 121, Londýnská 44, 120 00, nebo e-mailem: randa@cesta121.cz.

Lze přijet kdykoli v průběhu roku 2013. Přesný termín pobytu je nutné si před příjezdem domluvit na www.apartmany-novysvet.cz. Každý si může zvolit vlastní termín.

Vybírat lze ze dvou typů apartmánů. Apartmán 2+kk má dvě místnosti: ložnici a obývací pokoj s kuchyní a rozkládací sedací soupravou. Apartmán 3+kk je se dvěmi ložnicemi a obývacím pokojem s kuchyní a rozkládací sedací soupravou. Součástí každého apartmánu je předsíň a WC s koupelnou. Parkování je přímo v objektu. Pokud máte problémy se schodištěm, vyžádejte si ubytování v prvním patře, kde je schodů méně.

Stravování je vlastní, každý apartmán disponuje velmi dobře vybavenou kuchyní a myčkou. Případně si mohou zájemci na recepci objednat zajištění obědů a večeří. Cesta 121 by v tomto případě hradila stravu všem kněžím a vždy jedné doprovázející osobě.

Léčebné procedury jsou nemocným kněžím hrazeny v plné výši.

Více na http://cesta121-cz.doyle.netservis.cz/.

(zdroj: Cesta 121)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou