Lupa
Obsah Obsah
Portál

Listopadové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2013

Datum publikace24. 10. 2013, 15.07
TiskTisk

Listopadové číslo časopisu IN! - dívčí svět je petrobarevné jako čerstvě spadané listí. Přinášíme vám malou ochutnávku.

TÉMA: 2x pojem láska

Máte také pocit, že v dnešní době panuje v pojmech chození, manželství a láska, trochu zmatek? Společně se zamyslíme nad tím, o co v jednotlivých etapách jde a jak dobu známosti dobře prožít.

ZDRAVÍ: Smích – lék zdarma

Říká se, že ty nejlepší věci jsou v životě zadarmo. A smích je jednou z nich. Je nakažlivý, okouzlující, boří bariéry. Nabídneme vám deset důvodů, proč je dobré se smát.

ŠKOLA: Pomoc! Nestíhám!

Přijdete domů ze školy a nevíte, jestli se dřív učit na test z matiky nebo ze zeměpisu, vyrazit někam ven, pustit si oblíbenou hudbu nebo pohlídat mladší sourozence? Nemusíte se hned hroutit, vyzkoušejte naše tipy na to, jak si rozvrhnout čas.

VÍRA: Žijí, ale jinak a jinde

Snad každý z nás se už v životě setkal se smrtí. V listopadovém čísle si přečtete, k čemu vlastně je Památka věrných zemřelých a jak ji dobře prožít. 

 

Kromě toho vám poradíme, jak si nově upravit pokojík, seznámíme vás se slovenským projektem GODZONE a italským hercem – parťákem Komisaře Rexe, odhalíme zajímavosti ze zvířecí říše, zeptáme se odborníků na intimní věci, nabídneme vám zajímavou soutěž a spoustu dalšího!

Naplno prožitý listopad vám přeje redakce.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou