Lupa
Obsah Obsah
Portál

O čem píše KT č. 50/2014

Datum publikace9. 12. 2014, 16.34
TiskTisk

Nové číslo Katolického týdeníku se vám dostává do rukou s ústředním tématem: Světová náboženství proti modernímu otroctví. Co v 50. čísle naleznete dále? Čtěte dále v tomto článku.

Náboženští vůdci odmítají otroctví. Patnáct vrcholných představitelů světových náboženství podepsalo ve Vatikánu deklaraci proti zotročování. Byl mezi nimi i Mons. Tomáš Halík.

Jsme zahleděni sami do sebe, varoval papež František. Při tiskové konferenci cestou z apoštolské cesty v Turecku Svatý otec pronesl hned několik provokujících výroků.

Jsem Jusúf, váš bratr, zní název týdenní duchovní a kulturní akce v Hradci Králové, která je aktem křesťanské solidarity s pronásledovanými menšinami Blízkého východu.

TÉMA: Zvony a zvoníci neodmyslitelně patří ke křesťanské tradici. Je zvonění více práce, nebo služba? Umíme se o své zvony dobře starat? A jak se vůbec odlévá zvon?

Katolický týdeník v novém kabátě představuje v rozhovoru šéfredaktor Antonín Randa. Jak budou noviny vypadat od Nového roku?

DOMA: Vánoce v nemocnici. Za dětmi, jejichž Vánoce nebudou takové, jak si je představují, se vypravila redaktorka KT například i na detoxikační oddělení.

Příloha Cesty 121 představí činnost sdružení i některé jeho klienty, mj. vitálního devadesátiletého kněze P. Bohumila Koláře.

Více v Katolickém týdeníku ve vaší poštovní schránce a na www.katyd.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou