Lupa
Obsah Obsah
Portál

Poslední dny na registraci na slovenské setkání mládeže P15

Datum publikace10. 7. 2015, 13.27
TiskTisk

Již více než dva tisíce lidí se přihlásilo na slovenské Národní setkání mládeže, které se bude konat od 31. července do 2. srpna 2015. Registrovat se je možné do 14. července 2015, poté se můžete přihlásit na místě, avšak bez možnosti získat ubytování a stravu.

Poprad: Minulé slovenské Národní setkání mládeže se u českých poutníků setkalo s velkým ohlasem: Do Ružomberoku zavítalo v roce 2013 více než 300 mladých z naší republiky. Letošní setkání se uskuteční ve dnech 31. července – 2. srpna 2015 v Popravdě a ponese název P15.

„Aktuálně evidujeme více než dva tisíce mladých lidí. Zveme i další. Přihlásit se dá vyplněním formuláře na oficiální stránce www.narodnestretnutiemladeze.sk. Z organizačních důvodů do 14. července 2015. Po tomto datu se dá registrovat na místě, ale bez možnosti získat ubytování a stravu,“ říká Ondrej Chrvala, který je za přípravu setkání P15 zodpovědný.

Další informace o registraci je možné najít na zmíněné stránce. Celou akci lze nyní navštívit za 30 € (zahrnuje ubytování i stravu), zdravotně postižení lidé mají slevu. Nově je možné zakoupit vstupenku pouze na jeden den.

Setkání navazuje na podobnou akci R13, který se konala předloni v Ružomberoku pro ty, kdo se nemohli zúčastnít Světového dne mládeže v Rio de Janeiru. V roce 2013 připutovali tisíce mladých ze Slovenska, Česka, Polska, Ukrajiny, Maďarska, Litvy a Itálie.

Tématem setkání je Ježíšova věta 'Blahoslavení čistého srdce, neboť oni uvidí Boha', kterou určil pro letošní rok papež František.

 

Zde bude JS kód

 

(zdroj a foto: P15)

Autor článku: Ondřej Mléčka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou