Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Prosincové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2015

Datum publikace23. 11. 2015, 13.39
TiskTisk

Měsíc prosinec – to nejsou jenom Vánoce, ale především doba adventní, kdy čekáme na příchod Spasitele. Aby se vám čekalo radostně, nabízíme nové číslo časopisu IN! - dívčí svět. Potěšit vás mohou například tyto články.

IN star: Marie Doležalová

S touhle prima slečnou si chtěly redaktorky IN!u popovídat už dávno. Jenže než našly společný čas na rozhovor, dostala Maruška za svůj blog ocenění Magnesia litera a strhl ji zájem velkého světa a pozvání do taneční soutěže StarDance. A tak můžete prostřednictvím IN!u s Maruščiným dovolením alespoň nahlédnout do duše tančící herečky.

Téma: Chodíme spolu?

Dnes se o chození hodně mluví. Možná i vy máte pocit, že „musíte“ s někým chodit už na základní škole, abyste nevybočovaly z davu. Ale co to vlastně chození je? A kdy s někým začít chodit? Čtete na stranách 16-17.

Víra: Rok milosrdenství

8. prosince začíná mimořádný jubilejní Rok milosrdenství. Co vlastně milosrdenství Boží je a jak ho žít? Na to jsme se zeptali v několika centrech života mládeže.

Fotoromán: Touha vyhrát

Na školním finále soutěže Miss Junior se favoritky Julie a Monika utkávají v dramatickém finále. Co když ale jedna z nich porážku neunese? Příběh o intrikách a závisti, ale také o síle přátelství si můžete přečíst na stranách 11-14. 

Co ještě v prosincovém čísle najdete:  

článek o zpěvákovi E. Sheeranovi

svědectví o hrozícím nebezpečí na Facebooku

tipy, jak se chovat o Vánocích

křížovku, soutěže

... a to ještě není všechno!

Z redakce vám přejí pohádkový měsíc prosinec!

Více informací a objednávky časopisu: http://www.info.in.cz/.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou