Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Průběžné výsledky kostelní sbírky na pomoc Haiti

Datum publikace4. 2. 2010, 10.30
TiskTisk

Od včerejška je možné na stránkách České katolické charity sledovat průběžné výsledky kostelní sbírky na pomoc Haiti, do níž se zapojili věřící během bohoslužeb v neděli 24.1.2010 na výzvu biskupů Čech, Moravy a Slezska.

Praha: Biskupové českých a moravských diecézí reagovali na dramatickou situaci v Haiti a vyhlásili celonárodní sbírku na pomoc obětem ničivého zemětřesení. Sbírka se uskutečnila ve všech farnostech během bohoslužeb v neděli 24.1.2010 a její výtěžek je z diecézí odesílán na konto Arcidiecézní charity Olomouc. Stav výsledků této sbírky je možné od včerejška sledovat na stránkách Charity Česká republika.

Arcibiskup Jan Graubner, předseda České biskupské konference, již v úvodu mše svaté, kterou sloužili biskupové 19.1.2010 ve svatováclavské kapli pražské katedrály za oběti zemětřesení na Haiti, poděkoval všem, kdo 'otevřeli svá srdce i své peněženky' na podporu této postižené země.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou