Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

O ČEM PÍŠE 2. ČÍSLO KT

Datum publikace10. 1. 2001, 18.00
TiskTisk

Obsah letošního 2. čísla Katolického týdeníku.

Praha: Druhé číslo Katolického týdeníku (KT) je věnováno tématu 'My jsme církev'. Najdeme zde rozsáhlý rozhovor s královéhradeckým biskupem Dominikem Dukou, který se zamýšlí nad činností a fungováním církve. Anketní otázka na následující straně zní: 'Potřebujete církev ke svému vztahu k Bohu?' Duchovní strana přináší recenzi P. Milana Badala na knihu německého jezuity, která nese název 'Kam kráčí církev? Diagnóza doby'.

Zahraniční strana představuje např. rakouské hnutí 'Wir sind Kirche' (My jsme církev) a dále shrnuje zahraniční události v církvi v roce 2000. Domácí rubrika informuje mj. o Tříkrálové sbírce, kterou pořádá ČKCH a také zveřejňuje stanovisko kardinála Miloslava Vlka k situaci v České televizi. Kulturní rubrika přináší pozvánku na výstavu s názvem 'Židovská Morava, Slezsko - Židovské Brno' do brněnského Domu umění a upozorňuje na zajímavé představení 'I řekl Bůh', které se taktéž uskutečnilo v rámci projektu 'Židovská Morava - Židovské Brno'.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou