Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Příjmy z Jubilejního roku na výstavbu domova pro postižené

Datum publikace11. 1. 2001, 17.00
TiskTisk

Vatikán/KNA: Finanční výnos z Jubilejního roku 2000 použije Svatý stolec pro výstavbu Domova pro tělesně postižené poutníky v Římě, jak sdělil generální sekretář Centrálního výboru Velké jubileum arcibiskup Crescenzio Sepe. 'Ani jediná lira z příjmů Velkého jubilea nezůstane ve Vatikánu, vše bude použito k výstavbě domova', zdůraznil arcibiskup Sepe. 

Uvedl, že zatím sice ještě není možné provést konečnou finanční bilanci Jubilejního roku, ale předpokládá se, že účetnictví bude uzavřeno s pozitivním saldem. Příjmy pocházejí především od velkých sponzorů z hospodářské oblasti, od soukromých dárců a z licence na logo Jubilejního roku. Naproti tomu práva na televizní vysílání velkých událostí roku přenechal Vatikán italské televizi RAI zdarma.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou