Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Setkání trvalých jáhnů a jejich manželek

Datum publikace18. 1. 2001, 20.00
TiskTisk

Hradec Králové: Setkání trvalých jáhnů a jejich manželek s královéhradeckým biskupem Dominikem Dukou a biskupským vikářem pro duchovní povolání, královéhradeckým světícím biskupem Josefem Kajnekem se uskuteční v sobotu 20. ledna. Setkání bude zahájeno v 10.00 hodin mší v kapli sv. Karla Boromejského v biskupské rezidenci na Velkém náměstí. Po společném obědě v Novém Adalbertinu bude na biskupství pokračovat program neformálním setkáním a diskusí hostů s biskupem Dukou.

V královéhradecké diecézi působí 17 trvalých jáhnů v různých oblastech pastorace, nejčastěji ve větších městských farnostech. Také se věnují návštěvám nemocnic a výuce náboženství. Jeden z nich je vedoucím diecézního Centra pro rodinu.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou