Lupa
Obsah Obsah
Portál

Tisková konference na téma:'Hospic jako alternativa dystanazie i eutanazie'

Datum publikace25. 1. 2001, 2.00
TiskTisk

Tisková konference se koná ve čtvrtek 25.1.2001 od 11.00 hodin v kapitulní síní kostela u Křížovníků (Platnéřská 4, Praha 1).

Praha: Sdružení pro podporu domácí péče a hospicového hnutí Ecce Homo pořádá tiskovou konferenci na téma: 'Hospic jako alternativa dystanazie i eutanazie'. Tisková konference se koná ve čtvrtek 25.1.2001 od 11.00 hodin v kapitulní síní kostela u Křížovníků (Platnéřská 4, Praha 1). V dnešní medicíně se často projevuje přetechnizovaný a odlidštěný přístup k člověku. Ten někdy není chápán jako jedinečná bytost a jeho život není chápán jako dar. Sdružení Ecce Homo chce na tyto trendy reagovat a nabízet alternativní řešení. Na otázky novinářů bude odpovídat předsedkyně sdružení MUDr. Marie Svatošová, PhDr. Václav Filec (Ministerstvo zdravotnictví), Ing. Miroslav Wajsar (ředitel Hospice Anežky České), MUDr. František Pražák (Hospic sv. Štěpána Litoměřice, který bude otevřen 2.2.2001) a Bc. Monika Marková (zdravotní sestra s pětiletými zkušenostmi z prvního českého hospice). Pro účastníky tiskové konference jsou připraveny dvě knižní publikace o hospicích.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou