Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tomáš Halík intervenuje za Pilipa a Bubeníka v kongresu USA

Datum publikace26. 1. 2001, 16.00
TiskTisk

Halík využil setkání s několika představiteli Kongresu USA k osobni intervenci za I. Pilipa a J. Bubeníka, kteří jsou zadržováni na Kubě. Setká se v této věci rovněž s vedením Helsinského výboru, který dohlíží na dodržování lidských práv ve světě.

Washington (USA): Prezident České křesťanské akademie prof. Tomáš Halík pobývá na pracovní návštěvě USA. V tomto týdnu přednášel na Kalvínově univerzitě ve státě Michigan, vystoupil v americké televizi a absolvoval několik tiskových konferencí a setkání s významnými představiteli amerického politického, akademického a náboženského života, nadací a nevládních organizací. Prof. Halík využil setkání s několika představiteli Kongresu USA k osobni intervenci za I. Pilipa a J. Bubeníka, kteří jsou zadržováni na Kubě. Setká se v této věci rovněž s vedením Helsinského výboru, který dohlíží na dodržování lidských práv ve světě.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou