Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Otevření nového hospice v Litoměřicích

Datum publikace31. 1. 2001, 19.00
TiskTisk

Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích bude otevřen 2.2.2001.

Litoměřice: Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích (Rybářské náměstí 662) bude slavnostně otevřen v pátek 2. února. Otevření hospice se zúčastní litoměřický biskup Josef Koukl a ministr zdravotnictví prof.MUDr. Bohumil Fišer, CSc.

Program zahájí ředitel nového hospice prim.MUDr. František Pražák v 9.00 hodin. Prohlídka objektu je plánována na 10.10 hodin a tisková konference proběhne od 11.30 hodin.

'Dny otevřených dveří' se konají od 3. do 11. února. Doplňující informace je možné získat u předsedkyně sdružení Ecce homo MUDr. Marie Svatošové, která je také odborným garantem projektu Hospic sv. Štěpána.

Kontakt: tel/fax: 02/30 123 28; obecné informace o hospicovém hnutí na internetové adrese www.hospice.cz.

Hospicové hnutí i lékaři a sestry ve všech hospicích sdružení Ecce homo usilují o co nejplnější a nejbohatší život svých pacientů až do jeho přirozeného konce.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou