Lupa
Obsah Obsah
Portál

Kardinál Vlk na Pasovské univerzitě

Datum publikace8. 2. 2001, 20.00
TiskTisk

Kardinál Miloslav Vlk se dnes (8.2.) v Pasově zúčastnil slavnostního předání čestného doktorátu prefektovi Kongregace pro katolickou výchovu v Římě kardinálu Zenonu Grocholewskimu.

Pasov (D): Pražský arcibiskup kardinál Miloslav Vlk navštívil dnes (8.2.) bavorský Pasov. Kardinál Vlk se zde zúčastnil slavnostního předání čestného doktorátu, který od Teologické fakulty Pasovské univerzity obdržel prefekt Kongregace pro katolickou výchovu v Římě kardinál Zenon Grocholewski.

Mons. Grocholewski je jedním z nedávno nově jmenovaných kardinálů. Kardinál Vlk, který je Velkým kancléřem Katolické teologické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, chce tohoto setkání využít i k rozhovorům na témata společného zájmu.

V roce 1993 udělila Teologická fakulta Pasovské univerzity čestný doktorát rovněž kardinálu Miloslavu Vlkovi.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou