Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Den biskupství v děkanátu Karviná

Datum publikace21. 2. 2001, 21.00
TiskTisk

Biskup František Lobkowicz zavítá v pátek 23. února do děkanátu Karviná - v rámci oslav 5. výročí vzniku ostravsko-opavské diecéze.

Karviná: Biskup František Lobkowicz zavítá v pátek 23. února do děkanátu Karviná - v rámci oslav 5. výročí vzniku ostravsko-opavské diecéze.

Návštěva charitního Domu pokojného stáří v Českém Těšíně (Hrabinská ul.) jej čeká hned v 9.00 hodin. O dvě hodiny později se biskup setká se starostou města Karviná. Poté je zván na faru, kde jej čeká oběd a setkání s místním děkanem P. Petrem Černotou. Na biskupa Lobkowicze se mohou těšit také děti v hodině náboženství ve Stonavě na Karvinsku. Biskup bude s žáky hovořit polsky. Den v děkanátu Karviná vyvrcholí děkovnou mší a besedou s věřícími v kostele Povýšení sv. Kříže. Bohoslužba začíná v 16.00 hodin.

Příštím děkanátem, který ostravsko-opavský biskup František Lobkowicz se svým týmem navštíví bude 23. března děkanát Hlučín.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou