Lupa
Obsah Obsah
Portál

Manželství, rodina a 'fakticky existující soužití'

Datum publikace21. 2. 2001, 21.00
TiskTisk

Seznámení s novým dokumentem Papežské rady pro rodinu na téma 'Manželství, rodina a 'fakticky existující soužití'' se koná 26.2. v 15.00 hodin v sále arcibiskupské kurie v Olomouci (Biskupské nám. 2).

Olomouc: Seznámení s novým dokumentem Papežské rady pro rodinu a následnou diskusi na téma 'Manželství, rodina a 'fakticky existující soužití'' pořádá Katedra systematické teologie Cyrilometodějské teologické fakulty Univerzity Palackého (CMTF UP) Olomouc ve spolupráci s Centrem pro rodinný život při Arcibiskupství olomouckém v pondělí 26.2. v 15.00 hodin v sále arcibiskupské kurie v Olomouci (Biskupské nám. 2).

Své příspěvky přednesou: doc. Ctirad Václav Pospíšil Th.D., Ing. Tomáš Kvapil (poslanec Parlamentu ČR), Albert Beneš Th.D., ThLic Milan Mičo, doc. Rudolf Smahel Th.D., ThDr. Jiří Skoblík a prof.MUDr. Květoslav Šipr.

Dokument je adresován politikům, zákonodárcům, křesťanům a jejich pastýřům a všem lidem dobré vůle. V pracovní verzi je k dispozici na internetových stránkách UP www.upol.cz (CMTF/katedra systematické teologie/dokumenty).

Bližší informace: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám.2, 772 00 Olomouc; tel: 068/55 00 250-253; e-mail: rodina@arcibol.cz nebo u doc. Pospíšila na Katedře systematické teologie CMTF UP Olomouc, Univerzitní 22, 771 11 Olomouc; tel: 068/52 32 025.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou