Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

5. ročník 'Postu teologů'

Datum publikace27. 2. 2001, 20.00
TiskTisk

Pátý ročník Postu teologů - tentokrát na téma 'Odpovědnost za budoucnost' - se uskuteční 2.3. od 18.00 hodin v sále klášterního kostela v Českých Budějovicích.

České Budějovice: V pořadí již 5. ročník Postu teologů - tentokrát na téma 'Odpovědnost za budoucnost' - se uskuteční v pátek 2. března od 18.00 hodin v sále klášterního kostela v Českých Budějovicích (Piaristické nám.). Hudební doprovod přednáškového večera zajistí 'Sv. Cecilie' (Školské sestry de Notre Dame). Z programu:

* Odpovědnost za budoucnost - šance dnešních křesťanů (P. Petr Kolář SJ)

* Odpovědnost za podobu Evropy ve 3. tisíciletí (Karel Schwarzenberg)

V druhé polovině večera budou představeny nové knihy Karmelitánského nakladatelství.

Účast potvrdit nejpozději do 28.2. na adrese: Setkání, Kanovnická 10, 370 01 České Budějovice; tel/fax: 038/63 594 81; e-mail: duha@vol.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou