Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Pouť manželů a rodin

Datum publikace21. 3. 2001, 20.00
TiskTisk

Pouť manželů a rodin se koná ve Šternberku 24.3. od 10.00 hodin.

Šternberk: Pouť manželů a rodin ve Šternberku pořádá místní římskokatolická farnost ve spolupráci s olomouckým Centrem pro rodinný život v sobotu 24. března. Mši od 10.00 hodin, při níž se uskuteční obnova manželských slibů, bude celebrovat olomoucký arcibiskup Jan Graubner.

Od 13.00 do 14.15 hodin se konají přednášky na různá témata z života rodin - např. Jak mluvit s dětmi o Bohu, Třetí třetina rozhoduje aneb o seniorech a jejich životě apod. Pro děti je připraven zábavný program.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou