Lupa
Obsah Obsah
Portál

Myšlenky moudrých o utrpení

Datum publikace3. 4. 2001, 0.00
TiskTisk

Literárně-hudební podvečer s názvem 'Slzy dobrých lidí nepadají na zem', který bude spojen s představením knihy 'Myšlenky moudrých o utrpení', se uskuteční 4.4. od 17.00 hodin v Památníku národního písemnictví.

Praha: Na literárně-hudební podvečer s názvem 'Slzy dobrých lidí nepadají na zem', který bude spojen s představením knihy 'Myšlenky moudrých o utrpení', zve Památník národního písemnictví (PNP) ve spolupráci s nakladatelstvím Nové město Praha. Pořad se uskuteční ve středu 4. dubna od 17.00 hodin v sále Boženy Němcové v PNP.

Úryvky z nové knihy přednesou Táňa Fišerová a Rudolf Kvíz. Písně z programu 'Jeden čas seje, jeden plody sbírá' zazpívají Táňa Fišerová a Daniel Dobiáš (autor hudby). Zazní verše Giordana Bruna, sv. Františka z Assisi, Michelangela Buonarottiho a dalších autorů z 9.-17. století.

Vstupné: 50 Kč; studenti, senioři a děti 20 Kč.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou