Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Kniha promluv papeže k mladým lidem

Datum publikace5. 4. 2001, 17.00
TiskTisk

Knihu promluv papeže Jana Pavla II. k mladým lidem pod názvem 'Kristus vás miluje - Jan Pavel II. mládeži' vydává Sekce pro mládež České biskupské konference v nakladatelství Paulinek.

Praha: Knihu promluv papeže Jana Pavla II. k mladým lidem pod názvem 'Kristus vás miluje - Jan Pavel II. mládeži' vydává Sekce pro mládež České biskupské konference, za pomoci Papežské rady pro laiky. Kniha vychází v nakladatelství Paulinek u příležitosti XVI. Světového dne mládeže (SDM), který je slaven na Květnou neděli - letos 8. dubna.

Přes 300 stran publikace nabízí k duchovní četbě všechny promluvy papeže při SDM, každoroční poselství mladým lidem světa na Květnou neděli a jeho slova českým mladým lidem při třech návštěvách naší země.

Publikace je v prodeji při diecézních setkáních mládeže, v křesťanských knihkupectvích nebo na jednotlivých diecézních centrech pro mládež.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou