Lupa
Obsah Obsah
Portál

Internetové stránky 'Katolik.cz' v novém provedení

Datum publikace7. 4. 2001, 0.00
TiskTisk

Praha: Známé internetové stránky www.katolik.cz zahajují provoz v novém provedení na Květnou neděli 8. dubna. Návštěvníky stránek čeká především překvapení v podobě nového designu, který snad uspokojí i ty nejnáročnější. Novou službou je možnost zasílání elektronických pohlednic s křesťanskou tematikou. Tato možnost bezpochyby zaujme mnohé uživatele internetu. Bude aktuální zvláště nyní, na prahu Velikonoc. 

Návštěvníci ocení každodenní odkazy na mešní biblické texty, v neděli navíc obohacené o možnost přečíst si je 'on-line'. Kalendárium je navíc doplněno o svátky občanského i církevního kalendáře. Tradičně velmi populární a hojně navštěvovanou rubrikou je křesťanská seznamka, která obsahuje velké množství inzerátů. Potřebám návštěvníků slouží i možnost inzerce. Velmi ceněná a využívaná je anonymní gynekologická poradna, na jejímž provozu se podílí sdružení CENAP v zastoupení Dr. Ludmily Lázničkové. Na dotazy týkající se víry, náboženství a církve odpovídají kněží brněnské diecéze. Pravidelní návštěvníci samozřejmě nebudou ochuzeni o tradiční rubriky, jako jsou anketa či soutěž. Mohou zde nalézt i svědectví o životě s Bohem a zajímavé texty o křesťanství.

Kontakt: Mgr. Petr Handlar, správce serveru; e-mail: handlar@katolik.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou