Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Květná neděle s oslíkem

Datum publikace7. 4. 2001, 1.00
TiskTisk

Netradiční průvod s oslíkem vyjde na Květnou neděli 8.4. v 9.20 hodin od chrámu sv. Mikuláše na Malostranském náměstí ke kostelu sv. Tomáše.

Praha: Netradiční průvod s oslíkem vyjde na Květnou neděli 8.4. v 9.20 hodin od chrámu sv. Mikuláše na Malostranském náměstí ke kostelu sv. Tomáše, kde začíná mše se svěcením ratolestí v 9.30 hodin.

Průvod na památku Kristova vjezdu do Jeruzaléma (podle tradice na oslu) se uskuteční na více místech republiky. Např. průvod do pražské Svatovítské katedrály vychází v 9.15 hodin od baziliky sv. Jiří na Pražském hradě; následuje od 9.30 hodin bohoslužba, které bude předsedat pražský arcibiskup kardinál Miloslav Vlk.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou