Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Festival FORFEST 2001

Datum publikace16. 6. 2001, 0.00
TiskTisk

12. ročník festivalu FORFEST 2001 proběhne v Kroměříži ve dnech 17.-24.6.

Kroměříž: Mezinárodní festival současného umění s duchovním zaměřením - FORFEST 2001 - bude zahájen koncertem ve Sněmovním sále Arcibiskupského zámku v Kroměříži v neděli 17. června ve 20.00 hodin. V pořadí již 12. ročník festivalu, který potrvá do 24.6., se uskuteční pod záštitou Ministerstva kultury ČR a Arcibiskupství Olomouc, ve spolupráci s Hudební nadací OSA, Muzeem Kroměřížska, The British Council, Ministerstvem kultury Slovinské republiky a Společností pro duchovní hudbu Praha, za finanční podpory ČHF v Praze a Ministerstva kultury ČR. Festival pořádá Umělecká iniciativa Kroměříž.

V průběhu osmi festivalových dnů bude v Kroměříži uvedeno celkem 84 skladeb - převážně novinek skladatelů z Velké Británie, Německa, Rakouska, Francie, USA, Japonska, Slovenska, Slovinska, Polska a České republiky. Několik desítek skladeb zde zazní v premiéře. Místem pro setkání hudebních tvůrců a kunsthistoriků bude jednodenní uměnovědné kolokvium na téma 'Duchovní proudy v současném umění', které se uskuteční v sobotu 23. června od 9 do 18 hodin ve Sboru Jana Blahoslava na Riegrově náměstí.

Bližší informace: www.kromeriz.cz/forfest.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou