Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Den biskupství v děkanátu Jeseník

Datum publikace20. 6. 2001, 18.00
TiskTisk

V rámci oslav pětiletého výročí ostravsko-opavské diecéze navštíví biskup Lobkowicz 22.6. děkanát Jeseník.

Jeseník: Setkání se starosty měst Mikulovice a Jeseník, s novináři, kněžími, kteří v děkanátu působí, a mše s věřícími čeká ostravsko-opavského biskupa Františka Lobkowicze v pátek 22.6. na Jesenicku. Po příjezdu z Ostravy se nejprve zastaví na radnici v pohraniční obci Mikulovice. Setkání s dalším starostou se uskuteční přímo v srdci okresu - ve městě Jeseník. Biskup Lobkowicz se zúčastní pravidelné tiskové konference a bude odpovídat na dotazy přítomných novinářů.

Odpolední program bude patřit kněžím, bohoslužbě a setkání s mládeží. Mše v děkanském kostele v Jeseníku - za účasti věřících z celého děkanátu - začíná v 16.00 hodin. Po ní následuje představování jednotlivých pracovníků biskupství a beseda s biskupem. Večer bude věnován mladým lidem, kteří připraví posezení u táborového ohně na farní zahradě.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou