Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Letní putování mládeže do Malých Svatoňovic

Datum publikace26. 7. 2001, 14.00
TiskTisk

Součástí diecézní poutě do Malých Svatoňovic bude také letní putování mládeže od 14. do 18. srpna.

Hradec Králové: Letní putování mládeže, které je součástí diecézní poutě do Malých Svatoňovic, se uskuteční ve dnech 14.-18. srpna.
Pořádající Diecézní centrum pro mládež nabízí osm tras - dvě cyklistické (z Vilémova a Chocně) a šest pěších (z Příchovic, Deštného v Orlických horách, Ostružna, Broumova, Hradce Králové a Náchoda).
Vlastní diecézní pouť v Malých Svatoňovicích se koná v sobotu 18. srpna od 10.00 hodin.

Přihlášky a podrobné informace je možno získat u vikariátních kaplanů pro mládež královéhradecké diecéze nebo na Diecézním centru pro mládež, Velké nám. 32, Hradec Králové; tel: 049/506 34 21; e-mail: dcm@diecezehk.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou