Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Charitní koncert ve věznici Jiřice

Datum publikace17. 8. 2001, 22.00
TiskTisk

Koncert Evy Henychové ve věznici Jiřice se uskuteční 20.8. od 14 hodin.

Koncert Evy Henychové, který se koná ve věznici Jiřice 20.8. ve 14.00 hodin, je další kulturní aktivitou charitního projektu 'Vězeňská péče'.
Obdobný koncert se uskutečnil 16.8. t.r. také ve věznici Vinařice.

Zpěvačka, kytaristka a šansoniérka Eva Henychová je zároveň skladatelkou, textařkou i interpretkou svých písní. Diváky si získává nejen mistrnou hrou na kytaru a sugestivním hlasovým projevem, ale především tím, že svými písněmi dokáže zasáhnout a oslovit. Každoročně absolvuje okolo 160 vystoupení; během posledních 5 let jich má za sebou již přes 650.

Bližší informace o koncertu: Lada Pourová, Arcidiecézní charita Praha; tel: 02/22 51 24 01; mobil: 0602/97 65 17.
Bližší informace o vstupu do věznice: Mgr. Jan Novák; tel: 0325/55 83 46.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou