Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Romská pouť na Svatém Kopečku

Datum publikace14. 9. 2001, 11.00
TiskTisk

Pouť Romů se koná 15.9. na Svatém Kopečku u Olomouce. Mši od 10.30 hodin bude celebrovat biskup Hrdlička.

Svatý Kopeček: Romská pouť na Sv. Kopečku u Olomouce začne v sobotu 15.9. v 10.00 hodin shromážděním účastníků u Wolkerova kříže. Slavnostní mši od 10.30 hodin bude celebrovat olomoucký světící biskup Josef Hrdlička. Poté je na programu uctívání Romské Madony, jejíž autorka - slepá romská sochařka Božena Přikrylová - se rovněž poutě zúčastní. Další program, který připravila Charita Olomouc ve spolupráci s romskou poradkyní OkÚ v Olomouci Pavlou Nachtmannovou, pokračuje od 12.30 hodin v ambitech baziliky. Pouť bude zakončena v 16.00 hodin.

Kontakt: Ivana Jeništová, Arcidiecézní charita Olomouc, Křížkovského 6, 771 11 Olomouc; e-mail: jenistova@acho.caritas.cz; www.acho.caritas.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou