Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Sestra v akci se jmenuje Tereza Zukicová

Datum publikace25. 9. 2001, 15.00
TiskTisk

Jak lze evangelizovat v moderním světě?

Praha: Pastorační středisko spolu s Karmelitánským nakladatelstvím pořádá představení sestry Terezy Zukicové, autorky knihy Skateboard Boží (vydané Karmelitánským nakladatelstvím na jaře 2001), v prostorách Pastoračního střediska svatého Vojtěcha v Praze 6 - Dejvicích, Kolejní 4, ve středu 26.9. od 19.00 hodin.

Sestra Zukicová z komunity Malých sester Ježíšových ze Spolkové republiky Německo je známá jako autorka rockových muzikálů a mnoha dalších aktivit, kterými se velmi úspěšně snaží přinášet radostnou zvěst evangelia do současného světa.
Se sestrou Zukicovou se můžete osobně setkat také při autogramiádě v prostorách Karmelitánského knihkupectví v Litoměřicích (Mírové náměstí 15) ve středu 26.9. v 16.00 hodin.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou