Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

V Rajnochovicích koncertuje kněžská kapela

Datum publikace27. 9. 2001, 19.00
TiskTisk

Během kulturního večera vystoupí 29.9. v Rajnochovicích na Valašsku také kapela, jejímiž protagonisty jsou dva katoličtí kněží.

Rajnochovice: Ve středisku pro mládež olomoucké arcidiecéze ARCHA vystoupí v sobotu 29.9. ve večerních hodinách kapela J.P. Homeless & L.M.J.K.

Pod tímto tajemným názvem se skrývá hudební skupina, jejímiž hlavními protagonisty jsou mladí katoličtí kněží olomoucké arcidiecéze P. Jan Plodr a P. Ladislav Kunc.

Nápad s kapelou se zrodil již v kněžském semináři a oba hudebníci ve skládání písní a koncertování pokračují i během svého kněžského působení. Repertoár tvoří jejich vlastní písně ve stylu folk-rock, klasika, rock a pop-rock. Diskografie kapely zatím nabízí tři alba s názvy Live koncert, Chvály a dvojalbum K moll.

Právě písničky z těchto tří kompaktů mohou posluchači slyšet při koncertu v Rajnochovicích. Více informací o kapele na: http://jph-lmjk.web.wo.cz

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou