Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Vikariátní setkání mládeže na Chlumku v Luži

Datum publikace27. 9. 2001, 14.00
TiskTisk

Vikariátní setkání mládeže spojené s tradiční svatováclavskou poutí na Chlumku v Luži se uskuteční 28.-30. září.

Luže: Setkání mládeže chrudimského vikariátu proběhne ve dnech 28.-30. září na poutním místě Chlumek v Luži, kde se také tradičně koná svatováclavská pouť mládeže k Panně Marii Pomocnici křesťanů.

Program začne v pátek v 18.00 mší a bude pokračovat ve 20 hodin táborákem na farní zahradě.
V rámci sobotního programu je připraveno například vystoupení Miroslava Částka 'Dokonalá svoboda' (10.00), putování přírodou (13.30) nebo country bál (19.00).
Nedělní bohoslužbu bude od 10 hodin celebrovat královéhradecký diecézní biskup Dominik Duka. Po jejím skončení je na programu koncert písničkářky Evy Henychové.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou