Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Kájovská hlavní pouť

Datum publikace11. 10. 2001, 14.00
TiskTisk

Česko-německé poutní místo Kájov slaví 13.-14.10. svou hlavní pouť.

Kájov: Kájov (německým názvem Gojau) na českokrumlovsku - s kostelem Nanebevzetí Panny Marie - vždy býval významným poutním místem. Po roce 1990 se poutě obnovily jako česko-německé. Hlavní pouť připadá letos na víkend 13.-14. října.

Pro německy mluvící poutníky bude zaměřen sobotní odpolední program, který povede P. Josef Mathuni OMI. Mše začíná v 19.00 hodin, od 21.00 hodin se koná světelný průvod a následuje modlitba růžence. Ve 23.00 hodin začíná celonoční adorace.
Hlavní poutní mši v neděli od 10.00 hodin bude předsedat českobudějovický biskup Antonín Liška. Ve 13.30 hodin následují litanie a zakončení pouti.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou