Lupa
Obsah Obsah
Portál

II. pouť konvertitů

Datum publikace12. 10. 2001, 10.00
TiskTisk

Klokoty: V pořadí již 2. ročník netradiční pouti konvertitů se uskuteční v sobotu 13. října na mariánském poutním místě Klokoty u Tábora. (Konverze znamená obrácení - přechod od jednoho náboženství k druhému nebo přijetí náboženství jako takového). Hlavní program začíná v 10.00 hodin mší, kterou bude celebrovat P. Petr Plášil, jeden z kněží - konvertitů. V programu se počítá také s posezením u guláše. Na místo je možné přijet už v pátek 12.10. (se spacákem).

Kontakt: P. Martin Sedloň OMI, duchovní správce na Klokotech; tel: 0361/23 25 84; mobil: 0723/17 73 03; e-mail: klokotyomi@volny.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou