Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Křesťanství ve 3. tisíciletí křesťanského věku - výtvarná soutěž

Datum publikace18. 10. 2001, 10.00
TiskTisk

Výsledky výtvarné soutěže budou zveřejněny 19.10. v Náchodě.

Náchod: Výtvarnou soutěž v oboru grafických technik, kreseb a maleb na téma 'Křesťanství ve 3. tisíciletí křesťanského věku - Setkání křesťanské morálky, myšlenek i činů se životem nenáboženského světa dnešních dnů' vyhlásila pracovní komise pro 12. ročník Dnů česko-polské křesťanské kultury. Kategorie A byla vyhrazena dospělým a mládeži od 15 let, do kategorie B mohly své práce přihlásit děti do 15 let. Uzávěrka byla posledního září t.r. Osmdesáti výtvarnými díly však byla obsazena jen kategorie B.

Předání odměn a setkání s autory vítězných prací i s jejich pedagogy se uskuteční v pátek 19. října od 9.00 hodin v náchodském Okresním muzeu (Masarykovo nám.), kde bude současně zahájena také výstava o partnerství měst Náchoda a Kladska. Vítězné práce budou k vidění v Okresním muzeu Náchod od 20.10. a přinese je na svých stránkách také Náchodský zpravodaj v listopadu, kdy vyjde zvláštní číslo ve spolupráci se Státní galerií výtvarného umění v Náchodě.

Kontakt: Daniel Kvasnička; tel: 0441/42 73 32; mobil: 0604/94 77 39; e-mail: cbnachod@iol.cz.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou